Βιογραφικό

Ο Σπύρος Αποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Η μουσική είναι στη ζωή του από πολύ μικρή ηλικία. Το 1999 -2003 συμμετέχει στα μουσικά σχήματα Altona, Ηeartsofevil, Dunkel και Acid Rain.

Το 2005, δημιουργει τους Aenaon. και συμμετέχει σε festivals με συγκροτήματα όπως : RottingChrist, Watain, Primordial.

Το 2011 – 2014 συμμετέχει στα μουσικά σχήματα Mea Culpa, 6η μέρα και Ηχώ των δρόμων.

Στα μέσα του 2014 αναλαμβάνει τα κρουστά στο μουσικό σχήμα “Η Ηχώ των Δρόμων” και μαζί κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Του ορίζοντα σελίδες – κεφάλαιο πρώτο” μέσα από την εταιρία MLK. Παράλληλα κάνουν live εμφανίσεις στη πόλη του Βόλου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Το 2017 δημιουργείται το ελληνόφωνο σχήμα “Πάλσαρ” από τους : Σπύρο Αποστόλου , Απόστολο Καμακά , Ανέστη Κουρδή.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον μουσικό και στιχουργό Απόστολο Καμακά, ηχογραφεί νέα τραγούδια για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

“Υγρός Ψαλμός” και” Άβολα Όνειρα” τιτλοφορούνται τα τραγούδια που συμμετέχει και δημιουργεί μια άκρως σκοτεινή ατμόσφαιρα με την εξαιρετική της φωνή, η Ναταλία Ρασούλη.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο S Recordings Studio στο Βόλο από τους Σπύρο Χαρμάνη, Λάμπρο Ζαφειρόπουλο.

Η ηχογράφηση της φωνής της Ναταλίας, έγινε στο Mythos studio από τον Θανάση Γκίκα.

Το Mastering έγινε στο Suncord audiolab studio από τον Αχιλλέα Καλαντζή

Στις αρχές του 2020, συνεργάζεται με τον Γιώργο Μπέγα και την κινηματογραφική του ομάδα “Timeline Filmmakers”, καθώς επίσης με την σκηνοθέτη Μαρία Καραζάνου και την Art Director Ασπασία Μπότα για την δημιουργία video clip – ταινία μικρού μήκους στο τραγουδί ” Άβολα Όνειρα”.

Gallery